UDGIVELSER


HER KAN DU LÆSE MERE OM MINE UDGIVELSER

GENKENDELSEN


Det er ti år siden Anna ofrede sig for sine venner og det land, der lænkede hende. Ti år siden, Alexander traf et valg, hvis tyngde, brænder ham op. Ti år siden, Ildets Element blev slukket for altid og efterlod Elamenta i forfald og kongen til at dø.


Dodekatheon ved at noget altødelæggende er på vej - for Jormundgandr har forladt sin plads for første gang, siden verdnerne blev skabt.


Kan Alexander og hans venner stå over for faren uden Befrieren?  


Når Anna at finde hjem inden det er for sent?

ANMELDELSE 

GENKENDELSEN

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6

"Jeg elsker når bøger får mig helt ud på kanten af stolen.

Når man kommer alle følelser igennem:

Chok; over hvad karakterner udsættes for.

Fortvivlelse; når det ikke lykkes.

Sorg; når karaktererne mister dem de kæmper for.

Glæde, håb og meget mere.


Pernille forstår at skrive med indlevelse og en troværdighed, der gør at man både hepper på, elsker og hader personerne – ofte på samme tid, forvirrende? Ja, lidt, men det fungerer overraskende godt."Line Dalbro

- bogblogger

ANMELDELSE 

GENKENDELSEN

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

"Denne fortsættelse tog mig med storm, og var på ingen måder som jeg havde forventet. 

Pernille Neergård formåede virkelig at overraske mig og gøre noget jeg ikke havde forudset, og jeg elskede det! 

Men det betyder også jeg har tårn høje forventninger til fjerde bog"


"Pernille er også fortsat super god til at bygge videre på det spændende tema med det nordiske tema, det bliver aldrig kedeligt, og der sker konstant noget nyt som gør det spændende. Samtidig kommer der flere og flere informationer på, som gør at jeg som læser følte jeg bare måtte læse videre for at finde ud af mere, at jeg ikke kunne lægge bogen fra mig før jeg var færdig."


Benedictes Bogblog

- bogblogger

AFSLØRINGENHele Elamenta ved nu, at Anna er Derek De Valentins datter. Flere af adelshusene ser hende som en trussel mod deres ve og vel, fordi hendes Evner vokser sig stærkere. Samtidig indblandes Vilat og Anna i efterforskningen af en gammel, blodig religion, som er vendt tilbage til De Fem Riger, synkront med at angrebene fra Skyggeriget bliver hyppigere.


Alt tyder på, at noget grufuldt vil ramme Elamenta, og da den mystiske Dodekatheon også rører på sig, begynder et mønster at tage form. Et mønster med Anna i begivenhedernes centrum.

ANMELDELSE 

AFSLØRINGEN

💙💙💙💙💙💙/6

"Bogens sprog er skrevet rigtig godt og forstårligt. Ligesom i bog 1 kan man mærke Anna fra starten og at hun tager mig i hånden får mig med ind hendes verden på eventyr. Jeg får lov til at Anna og samtidig mærke hendes tanker, som går ind og afgøre de valg, som hun skal tage igennem bogen.

Jeg giver 6 hjerter ud af 6 hjerter, fordi jeg endnu engang bliver positivt overrasket og at jeg bliver tryllet ind i en historie som er svær at komme ud fra igen. Nogle steder i bogen kom mine tårer på overarbejde, men det er kun rart.


Mulles Bogblog

- bogblogger

ANMELDELSE

AFSLØRINGEN

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

"Handlingen i bogen var medrivende, spændende og dramatisk. Der skete konstant noget, men uden at blive for overdrevet på noget tidspunkt. 

Krigen raser stadig, og Anna bliver fortsat blandet ind i den flere gange, sammen med Alexander og hans ulve. Og jeg vil sige det var lige spændende hver gang, for det var som om der skete noget nyt hver gang, nye overraskelser der bare gjorde det hele så meget mere spændende. 

Men det ikke kun krig og ødelæggelse vi får, vi får også spirrende kærlighed, nye venskaber og massere af glæde i denne bog."


Benedictes Bogblog

- bogblogger

ANMELDELSE 

AFSLØRINGEN

⭐️⭐️⭐️⭐️/5

"Jeg nød at blive revet med fra start til slut og endnu en gang følge Anna, hendes venner og deres skolegang på Underskolen. Hverdagen kører videre, til trods for der egentlig er rigeligt andre ting at forholde sig til - både for lærere og elever. 

Jeg nød de hyggelige stunder vi får med karaktererne, alt imens der var blevet skruet dét mere op for spændingen, kampscenerne og scenarier med dét mere på spil for de enkelte karakterer.


Endnu en gang har Pernille Neergård formået at kreere en slutning, hvor jeg blev ret så overrasket. Visse karakterer viser sig fra en side jeg ikke havde ventet, valg måtte træffes og det gav mere end blot anledning til lige at trække vejret en ekstra gang. Inkl. en tåre eller to."


Rinas Bogblog

- bogblogger

OPVÅGNINGEN


“Anna stoppede brat på dørtrinnet til stuen. Hun mærkede dårligt nok sammenstødet med Nora, der ikke havde været opmærksom på opbremsningen. En kold rislen løb op langs ryggen på hende og forstærkede hovedpinen. Det var, som om hele stuen befandt sig i et andet univers. Et univers uden tyngdekraft. Den store, tunge egetræssofa kom let svævende over gulvet, som en satellit på nattehimlen. Spisebordet og dets otte stole gled let rundt i vægtløsheden, bogreolen med alle Sørens krimier mindede om en slowmotion malmstrøm af bøger.”


Annas Evne vågner efter et opgør mod hendes forfølgere. For at lære at kontrollere sine kræfter bliver hun sendt til Jordens parallelverden, Elamenta. Anna befinder sig nu i en racekrig mellem Elamenta og Skyggeriget, og da hendes Evne udviser særlige egenskaber, bliver hun undervist af selveste Seeren. 

   Men hvorfor underviser Seeren hende i emner, som er forbudt for andre elever på Underskolen? Hvorfor hvisker folk bag hendes ryg? Og hvad er i virkeligheden sandheden om hendes forældre?

ANMELDELSE

OPVÅGNINGEN

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6

"Jo længere ind i historien jeg kom, jo mindre havde jeg lyst til at den skulle slutte. Der er masser af action, magi, magtkampe, hemmeligheder og et godt persongalleri. Der er lagt op til den helt store fantasyfortælling og jeg glæder mig meget til at læse videre. Dette kunne godt gå hen og blive en af mine favoritserier!


Line Dalbro 

- bogblogger

ANMELDELSE

OPVÅGNINGEN

😘😘😘😘😘😘/6

"Jeg giver 6 hjerter ud af 6 hjerter, for det er en af allerbedste fantasy bøger jeg har læst. Jeg har ikke læst mange og er stadig ved at blive introduceret ordentligt til genren og denne her var en øjenåbner for mig og gav mig lysten til at læse endnu mere indenfor genren. Jeg glæder mig allerede så meget til forsættelsen af denne bog og kan klart anbefales.


Mulles Bogblog

-bogblogger

ANMELDELSE 

AFSLØRINGEN

⭐️⭐️⭐️⭐️/5

"Handlingen er en god blanding mellem rolige stunder hvor der er tid til at dykke ned i universet, lære karaktererne at kende og lige så stille finde ud af hvad det er for en konflikt der rører sig i Elementa og racerne imellem, såvel som hæsblæsende øjeblikke, hvor der er fart over feltet og der noget på spil for karaktererne - samt den måde hvorpå forfatteren veksler mellem dem, så vi ikke altid ved hvornår det næste rammer.
For jo længere ind i historien man kommer, jo mere får man at vide. Jeg nød at vi ikke får alt at vide på én gang, men får tingene at vide efterhånden som det kommer."


Rinas Bogblog

- bogblogger